те такива се продават бе колега, само че с голям диод ама с тях очита че има изгоряла крушка
Известие
Collapse
No announcement yet.
Бели габарити .. :(
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Alfamaniak Покажи съобщениеНаправи си ги такаAlfa romeo 156 1.8TS 98г.
Comment
-
...
Колеги въпросните крушки ги има във всеки магазин за aвтоаксесоари варират от 1.50 лв до 2.50 лв....
Вадите си вашата габаритна крушка за мостра давате я на продавача и срещо горепосочената сума се сдобивате със страхотни бели габаритки само проблема е че светят слабичко защото крушката е прибрана горе в ъгъла на фара но това не е проблем защото повечето от вас искат да ги сложат за да не си грозят ксеноните с оригиналните жълти габарити това е сложнотиятаLast edited by bate.vi.dido; d.m.y г., 05:33.Alfa Romeo 166 2.4 JTD Progression
Comment
-
Първоначално публикувано от valjo Покажи съобщениеаз си купих ФИлипс БЛувижън, единствените са те
и пак жълтеят
а са 30лв комплекта нешо такова'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
'02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
'99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex
Comment
-
Първоначално публикувано от ACEHOB Покажи съобщениеПри мен свалянето ще е голямата сложнотия... иначе до сега да съм ги сменил.
До момента само една видях като моята - със същото разположение на фаровете.'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
'02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
'99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex
Comment
-
Първоначално публикувано от umax Покажи съобщениеНищо сложно няма! Аз даже благодарение на тази операция и оправих фаровете, накой беше си оставил ръцете преди мен.кога викаш имаш път към мен?
Comment
-
Първоначално публикувано от ACEHOB Покажи съобщениеТа Емокога викаш имаш път към мен?
Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05
Comment
-
Най-бързо и лесно на дългите се слагат Наит брейкари на осрам а на габаритите блувижан и ситуацията се оправияAlfa Romeo 145 1.6 BOXER
sigpic
http://vbox7.com/play:884c5234
http://www.youtube.com/watch?v=utCgI...layer_embedded
Comment
-
Първоначално публикувано от EMo0o Покажи съобщениеДа ти взимам ли на теб бели габарити?Alfa Romeo 166 2.4 JTD /99/
Comment
-
Първоначално публикувано от nvladev Покажи съобщениеЕмо от къде ги взе?Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05
Comment
Comment